İZMİR / GAZİEMİR - Anafartalar İlkokulu

Ekm

The Arts Ring – Sanat Çemberi" Erasmus+ KA227 projesi web sitesi kurulmuş olup aşağıdaki linkten bağlanabilirsiniz.

www.theartsring.com

Ekm

"PreEdTech" Erasmus+ KA220 projesi  1. ulusötesi toplantısı 20/01/2022 – 21/01/2022 tarihleri arasında İspanya'nın Valensiya şehrinde bulunan Xano Channel okulunda gerçekleştirildi. Bu toplantıya Türkiye, Romanya (2 okul), İtalya (2 okul), İspanya ve Litvanya ülkelerinden öğretmenler katıldı.

Bu hareketlilikte özveri ile çalışan öğretmenlerimiz ve idarecilerimizi tebrik ederiz.

Ayrıca başta ev sahipliği yapan İspanya ekibi ile proje ortaklarımız Romanya, İtalya ve Litvanya proje ekiplerine çok teşekkür ederiz.

Ekm

"PreEdTech" Erasmus+ KA220 projesinin ulusötesi final toplantısı 28/09/2023 – 29/09/2023 tarihleri arasındaRomanya'nın Yaş şehrinde bulunan Eurord okulunda gerçekleştirildi. Bu toplantıya Türkiye, Romanya (2 okul), İtalya (2 okul), İspanya ve Litvanya ülkelerinden öğretmenler katıldı.

Ayrıca başta proje kordinatörü ve ev sahipliği yapan Romanya ekibi ile proje ortaklarımız İtalya, İspanya ve Litvanya proje ekiplerine çok teşekkür ederiz.

Haz

"The Arts Ring – Sanat Çemberi" Erasmus+ KA227 projesi kapsamında altıncı ve sonuncusu olan kısa dönemli öğrenci hareketliliğini 29/05/2023 – 01/06/2023 tarihleri arasında İzmir/Gaziemir Anafartalar İlkokulu'nda gerçekleştirdik. Bu hareketliliğe Türkiye, Portekiz, İspanya, Yunanistan ve Bulgaristan ülkelerinde projeye dahil olan her okuldan 8 öğrenci ve 3 öğretmen katıldı.

Ev sahipliği yaptığımız bu hareketlilikte okulumuzun hazırlamış olduğu Hacivat-Karagöz atölyesi ve gösterisi, Ebru Sanatı ve Halk Oyunları gösterisi ile kültürümüzü en iyi şekilde tanıtmanın mutluluğu içindeyiz.

Bu hareketlilikte özveri ile çalışan okulumuz proje ekibine ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Ayrıca başta proje kordinatörü olan Portekiz ekibi ile proje ortaklarımız İspanya, Bulgaristan, Yunanistan ve İtalya proje ekiplerine çok teşekkür ederiz.